Christmas & New Year’s Eve
We are open for you on Christmas and New Year’s Eve. On these days, we serve only our festive menus to suit the occasion!
We look forward to your visit!
Please reserve your table by sending an email to
reservierung@duchardt.at
Menu de Noël
Am 24.12.2025 servieren wir ausschließlich das Menu de Noel!
Foie Gras
Terrine / Zwetschke / Brioche
2023 F.M. Mayer Grauburgunder Platinum
***
Pot au Feu
Kaisergranat / Caviar / Poivrade
2020 Emrich Schönleber Riesling Halenberg GG
***
Ravioli
Dotter / Trüffel
2021 Tardieu-Laurent Nobles Origines
***
Seezunge / Pulpo
Sandwich / Petersilie
2019 El Castro De Vatuille Godello
***
Tourte von der Label Rouge Ente
Brust / Mangold / schwarzer Trüffel
2011 Kollwentz Blaufränkisch Point
***
Käse
Fromagerie de Monsieur Anthony
Brioche
***
Bûche de Noël
Bratapfel / Nougat / Schokolade
Parcé Frères Rivesaltes 20 ans
Menu de Noël 165€
Weinbegleitung 120€
Gedeck 7,00 €
Saint-Sylvestre
Am 31.12.2025 servieren wir ausschließlich das Sylvestermenü!
Gold Caviar in the Box
Parmesanmousse / Dotter / Schnittlauch
1998 Nicolas Feuillatte Palme’s d’Or Brut Magnum
***
Brioche Marie Antoinette
Perigord / Sellerie
2006 Rudi Pichler Grüner Veltliner Hochrain Smaragd Magnum
***
Bretonischer Hummer
Ravioli Aperto
2020 Kollwentz Chardonnay Katterstein
***
Wild Hase in zwei Gängen
erster Gang
Wildhasenkeule / Bundkarotte
2004 Julio B. Bastos Alentejo Alicante Bouschet
zweiter Gang
Crepinette / Steinpilzrisotto al Salto
2017 Monteti Toscana IGT
***
Vacherin Mont D`Or
Erdäpfel / Walnuss
***
Auszüge aus der Patisserie
2023 Domaine Ogereau Chenin Blanc Saint Lambert
7-Gang-Menü 250€
Weinbegleitung 154€
Gedeck 7€